Milý můj,
nejedna vráska
přesto chutnala by láska
s tebou
Ve snech vídám
neuhlídám
ve dne
Láska v srdcích
v očích bledne
ruce v dáli
dotek pálí
vzpomínka a času není
na lehoučké políbení
milý můj...
Taky mám milého v dálce...posílám mu tvou krásnou básničku do dálky.Třeba se rozezní v srdci.
08.12.2017 18:11:37 | Šípková Růženka