Anotace: věnuji Iluzionistce :***
Vílko, ty jsi to krásně utrefila :-) já ji viděl ještě na nádraží, heč! a bavila se se mnou v metru, heč! dvě zastávky!!! :-)
09.12.2017 08:14:22 | hledač
Děkuju, to jsem nečekala...nikdy nevím, co v takových chvílích říct. Snad jen, že je to moc hezké :)
08.12.2017 21:41:24 | odnikud