Oči
Oči jsou prý okna do nebe..
Když proniknout se snažím do tebe,
dívám se ti zpříma do očí
a svět se se mnou vždycky zatočí!
Ta nekonečnost modrých dálek,
kde před světem se ukryl hvězdný prach..
Hřeju si v dlaních čaje šálek
a přestávám mít ze života strach.
Přečteno 407x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Akyš, grázlík, Anděl, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)