Anotace: o lásce k dívce a její kráse
Amor pěje novou báseň s názvem Antonia
je o dívce krásnější než jeho matka Afrodita
její rty jsou sladší než med
vypil bych za ni i hořký jed
krásou Tvou byl jsem jat
zasažen šípem do srdce jako holoubek
chci Tě hladit po těle a cítit Tvůj polibek
nechť smí se naše duše vídat
chci Tě dlouze líbat
rozněžněnéa prekrasne..
13.12.2017 00:42:37 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA