Jsem vojákem
Anotace: Další báseň, možná v budoucnu upravená
Sbírka:
Lásky čas
Jsem tvým řevem lvím
jsem mečem a štítem tvým
Když na poli bitevním budem
s mojí láskou budeme ti štítem
Jsem přeci vojákem pro tvou lásku
tak život já dávám v sázku
Přečteno 566x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)