Milovat tě není pro mě otázkou
Dalším slovem tě miluji víc a víc
chci ti dát kytku a slunce svíc
V očích mích ti to vždy sluší
si světlo pro mou duši
A když tancuješ při svitu měsíce
jak při větru oheň svíce
a si svá tak překrásná
mám takové štěstí že si má
Miluji tě není otázkou
nebo dětskou hrou
Milovat tě je mým cílem
si přeci andělem v srdci mém
Miluji tě, miluji tě
a vždy uslyšíš miluji tě
Ty si mého srdce cíl
ty ta nejpřekrásnější z víl
Si měsíce svit
co do mého srdce září lásky cit
Díky bohu že tě mám
bez tebe jsem tak sám
Přečteno 562x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)