Myslím na to, co jsi řekl,
když seděl jsi vedle mě.
Já jen toužila
po tvé náruči,
zatímco ty jsi mluvil o práci
a o ní.
Poslouchala jsem,
doufala, že se ti uleví,
zatímco uvnitř
mě to trhalo na kusy.
Teď tu sedím,
přemýšlím co říct.
Jak tě přimět,
abys mě viděl.
Tak jen dál sedím
a mám strach.
Strach, že co píšu, není dost,
stejně jako já.