našel jsem v šeru
kdesi se zapomněla
ústa
tiše tam hladověla
hledal jsem dál
co kdyby
ve tmě byly
hořící rty
aby mou touhu
nasytily
hledal jsem sám
v šedivém světě
jen jedno
bělostné tělo
aby mi nahlas povědělo
kde srdce mám
a proč zkamenělo
tančil jsem s tebou
ve tmě
hlasitě, první jsi byla
ta co mne tiše
políbila
...
našel jsem v šeru
kde jsi se zapomněla
tvá ústa
ještě tam
hladověla