Anotace: Pocity při knize Oskar Schindler
Bez návratu
Padá hvězda - něco si přej
Tvou lásku lásko mi dej
dej mi tvoji sílu
Spadla hvězda žlutá
na kabát ti ji přišiji
ať prý všichni víme
kam patříme
když životem svým jsme zhřešili
ať každý ví
s kým má tu čest
Dej mi ruku svou
zavři oči
neboj se a půjdeme
neohlížej se zpět
nám příště bude patřit svět
až naše hvězda zazáří
těch pár kil pomohu ti nést
Ne neboj se
a dej se vést
Já půjdu vždy s tebou...
Podívej
padá další hvězda