Anotace: nejkrásnější z žen (tvarová báseň)
ženokrásko
nejpůvabnější z žen
je mi líto že nebudeme spolu
že nepohladím malou ručičku
že nespatřím krásnou tvářičku
ani jantarově hnědá
očička
sedím v restauraci u stolu sám
když jsi jedla guláš vzpomínám
já jedl kachnu ty jsi se smála
já byl šťastný
ty dokonalá
jsou to jen slova já vím
lásku slovy vyjádřit neumím
když jsme spolu jsem high legálně
kéž bych aspoň trošku uměl psát básně
psal bych o tvé přirozené kráse nejen té vnější
láska někdy bolí ale je to bolest za všech nejkrásnější