dva týdny
další den,
starý obraz tvůj vídám,
zblázním se, zblázním,
ale myšlenku mou, tvou líbám.
přežít mám
dva týdny bez tebe,
nevydržím to,
raději budu u domu tvého státi
než brečet v teple dvě neděle.
udělám si kemp před tvýma dvěma,
ale až tě uvidím, budu dělat, že tě neznám.
to já rád
zahodit každou příležitost
a poté litovat
to já rád
prosit Boha o další
a doufat, že bude slitovat
Komentáře (0)