Píšu ti lásko
Anotace: Píšu Ti rýmy na horkou kůži, písmenka skáčou po řádku, umažu houbou malý kousek a pak to bude v pořádku.
Zachumlat se Ti do náručí
jako kotě tam příst,
nechat se hladit vedle uší,
nepřála bych si víc.
Schovat své ruce do Tvých dlaní
a zlehonka se hřát,
žít jenom pro Tvé pousmání
a slova mám Tě rád.
Letmo se dotknout Tvoji šíje
a umačkat Tě v objetí,
vědět, že jsi tu jenom pro mě
a neskončí to vzápětí.
Tvoje rty v jedny spojit s mými,
stěží popadat dech,
píšu Ti lásko svoje rýmy
prstama po zádech.
Přečteno 645x
Tipy 16
Poslední tipující: mirecek, Ruda Štola, Fany, Iva Husárková, Malá mořská víla, Kapka, Laika, Šípková Růženka
Komentáře (4)
Komentujících (4)