Stopa ve sněhu
Anotace: Není nám souzeno být spolu
Sněží, bílé vločky se k zemi vznáší,
bílý prach se z nebe práší.
Jedna vedle druhé třpytí se,
Není vše zlato, co blyští se.
Stopy ve sněhu jsou a mizí,
tak jako s tebou, nebude toho víc,
Zítra ze sněhu nezbude nic.
Přečteno 597x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Šípková Růženka, Iva Husárková
Komentáře (0)