Co sis přál
Anotace: Do ubrousku jen pár kousků sladkých pusinek, k tomu kousek makaronku a Tvůj horky dech.
Co Ti dát lásko k ježíškovi,
říkáš, že všechno máš.
Ponožky, k autu nové gumy,
krém na ruce i tvář.
Co Ti dát lásko pod stromeček,
dnes v době zázraků.
Měl by to snad být nový křeček
nebo let do mraků?
Tak Ti tam dávám kousek sebe,
zabalím do krabice,
polibků pár a pod ubrousek
dám teplé rukavice.
Přečteno 495x
Tipy 10
Poslední tipující: Ruda Štola, Jort, Nikita44, Snowflake, Jarka, Iva Husárková, Frr, Šípková Růženka
Komentáře (5)
Komentujících (3)