Touha srdce
Anotace: láska je mocná čarodějka
Známe se jen chvíli pouhou
a mé srdce jsi mi vzal,
vzplanuli jsme k sobě touhou,
srdce své za to mé jsi mi dal.
Ve dne v noci myslím na tebe.
co děláš? Jak se máš?
Zasněně hledím na nebe.
Kdy tě zase uvidím a pusu mi dáš?
Chybíš mi když nejsme spolu,
chci vedle tebe usínat i vstávat,
pít ranní kávu u jednoho stolu,
snad brzy, zatím nechávám si zdávat.
Přečteno 525x
Tipy 6
Poslední tipující: Misha, grázlík, Šípková Růženka, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)