Anděl svádí Ďábla...:):):) Dnes Tě svádím - hoď smutek za hlavu, však není dnešní den poslední...a kdoví? Třeba za měsíc budeš šťastný...Třeba za týden budeš šťastný...třeba již zítra budeš šťastnýýýýýý!!! A někdy si spolu dáme tu ranní kávu:):):) Přeji Ti klidné vánoce , posílám oka mrk !
24.12.2017 08:01:04 | Anděl
jsi celý od čokolády ňam a máš recht taky na to seru ale dýchat budu páč je to krásný víš objímám Tě :-))
24.12.2017 07:02:31 | Iva Husárková
:)
Krásné Vánoce Ti přeji Ivo!
24.12.2017 07:06:02 | Ďábel sám
krásné Vánoce i Tobě Ďáble nesmutni přiliš na to je život moc krátkej :-))
24.12.2017 07:14:15 | Iva Husárková