Přál bych si
mít anděla
jenom
na jednu noc
jenom
na jeden
okamžik lásky
která se nikdy nevrátí
dokud rty
jsou ještě červené
dokud ňadra
jsou ještě nezakryta
dokud noc
skrývá úsvit
tiší pohled na svět
co bude bolet
jako nikdy
předtím...
https://www.youtube.com/watch?v=hbe3CQamF8k
okamžik lásky - ať je jich více
jeden anděl STačí
dokuď nám hoří života svíce
05.01.2018 09:38:09 | Kapka
Mám neskromné přání. Chtěla bych toho Anděla napořád. Aby noc nikdy neskončila a já v jeho objetí bych byla napořád. Krásné.ST*
24.12.2017 14:43:16 | Šípková Růženka