Anotace: ———
Mám ráda ticho
co pomalu šplhá po zdech slunečních hodin
do tmy
A stíny
kradou oči
do mezí
šípkových růží
s červenými trny ťuhýků
tak budu se ti zdát.
když zhasnu
a otevřu okno
dýchám rituál
pramínku ledového
vzduchu
vždycky nakonec přijde(š) a já dýchám (tě)
do rána prvního
kohouta nikdy ne dýl
když zhasnu
a otevřu okno
dýchám rituál
pramínku ledového
vzduchu
25.12.2017 19:37:39 | Íá
je to můj malý rituál, vždycky čekám, kdy ho ucítím, když je zavřené okno, mám pocit, že se dusím...
26.12.2017 08:27:26 | Philogyny1
..akdyž kocour zaspí odejdu taky spát a nechám si o Tobě zdát*****:-D :-) ST*
25.12.2017 00:01:46 | Frr