V zajetí okolností
Anotace: noční vyblití citového bordelu
Něco mi chybí.
Co jsem to udělal?
Jsem rukojmí okolností,
a život jde stále dál
Zkusit se má přece vše,
pohnout Zemí, nebo vynechat sloku,
co jen bude v mé moci,
budu hrát do rytmu tvých kroků
uprostřed noci
Není léku na bolest
ani kouzelná kulka.
Co se stalo nevrátíš,
než zase přijde ta chvilka,
kdy to všechno pochopíš
Už jsem byl tak blízko
a teď jsem tak daleko.
Je tak těžké to vysvětlit
a tak snadné to cítit,
tak neber mé city nalehko
Jen zavři oči a zasni se se mnou
do snu, kde jsi navždy má
a já jsem tvůj
a zkusme se neprobudit
stůj co stůj
Přečteno 413x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Stela, grázlík, Romana Šamanka Ladyloba, Anděl, Iva Husárková, Kubíno
Komentáře (2)
Komentujících (2)