Anotace: Občas zajdu do kostela, jen tak si popřemýšlet ....
Modlitba
Madona na kříži
zemřela pro lásku.
Já před ní poklekám,
na rtech mám otázku
Proč slovo miluji
bolí až k zbláznění.
Proč nejsem bez citu
Kainovo znamení……
Výkřiky do ticha
ozvěna navrací.
Motýli bez křídel
- to srdce krvácí