Na krásném modrém Dunaji
Taneční sál hraje všemi barvami
do uší se vkrádá líbezná melodie
tříčtvrteční takt
ráz dva tři
z podlahy se line vůně dřeva
černé lodičky se ladně pohybují
v rytmu valčíku
raz dva tři
černé střevíce zrcadlově
pohyb lodiček doplňují
v rytmu valčíku
ráz dva tři
levá silná ruka jemně svírá
pravou drobnou ručku
otočka vpravo
raz dva tři
levá ručka se dotýká ramene
pravá ruka svírá pevně útlý pas
otočka vpravo
raz dva tři
vyšší postava zaujímá
vzpřímený postoj
plavovlasá hlava se zaklání
raz dva tři
oči lemované černými řasami
uzamčeny zlatým zámkem
vnímají podmanivou hudbu
raz dva tři
a naprosté souznění.
Přečteno 463x
Tipy 5
Poslední tipující: Kubíno, Laika, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)