Ptáš se
Anotace: Text pro případné zhudebnění.
Ptáš se
komu sluší svatozář
to já nevím
jenom někdy
přijde čas
a ty jí máš
Možná právě
snese se ti hlas
někde z hůry
a přejde tě
i chuť
se mnou jít
Až k těm místům
co nikdo kromě nás
o nich neví
a i kdyby
nemoh by jim
požehnat
Přiznej, znáš mě
můj názor na věčnost
ta snad není
pro mě klidně
dnešní den
je poslední
A tak nevím
na co čekáš ráj
nadpozemský
přece nejlíp chutná
z hadích
jabloní
Ptáš se
jak ti sluší svatozář
sama nevíš
jenom někdy
přijde čas
a ty jí máš
Přečteno 444x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)