Mé slunce přestalo svítit
Anotace: spolu s tvým odchodem...
Zářilo a svítilo,
moc se radovalo a hřálo,
už nesvítí,
už není plné radosti,
mraky se zatáhli slunce vyhaslo,
Spolu s tebou odešlo.
Mé srdce,
bylo to slunce,
radovalo se a hřálo,
ted bolest ho tíží.
Schovalo se už nesvítí,
Komentáře (3)
Komentujících (3)