Slyšíš ...
nevím kolikrát musí člověk zemřít
aby pochopil
někomu stačí jediná smrt
nevím kolikrát musí člověk zemřít
aby mohl žít
nevím
nevím nic
jen vítr pouštím z ruky
nic
nic
nic
život jsem odevzdala
soucitně se ohlédla
a navždy zkameněla
slyšíš
to fontána zpívá
nabízí doušek živé vody
fontána di TREVI
napij se a neohlížej
šťasten zůstávej
můj milý
Přečteno 579x
Tipy 28
Poslední tipující: Pamína, Kapka, bogen, Cappp, Jort, jitka.svobodova, Laika, Amonasr, odnikud, Nikita44, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)