Až do dna
Jsem žena
s tebou zapletená,
tím májovým večerem,
a někdy tu lásku poberem,
a někdy všechno - neberem . . .
lásko má,
tak ať je to - až do dna . . .
„Jen ty! tolik mi voníš,
jen ty! tolik v srdci mým zvoníš.
Tak si mě vem,
i když nemám k tobě
žádný šém . . .“
Jsem žena
s tebou zapletená,
čekám na lásky vady,
a pak kdo jen dá mi rady,
až jednou přijde den - zrady . . .
lásko má,
tak bude to - až do dna . . .
„Jen ty! tolik mi voníš,
jen ty! tolik v srdci mým zvoníš.
Tak si mě vem,
i když nemám k tobě
žádný šém . . .“
Teď šeptáš do mýho těla,
že jsem jen tvá
a celá a celá a celá . . .
Tak šeptej mi,
prosím, znova
těch tisíc něžných vět,
že budou mě bolet,
až budeš odcházet, vím,
každá láska prvně je - ta snová,
pak teprv špatný rým . . .
Já zůstanu zraněná,
až do dna . . .
lásko má,
až do dna . . .
„Jen ty! tolik mi voníš,
jen ty! tolik v srdci mým zvoníš.
Tak si mě vem,
i když nemám k tobě
žádný šém . . .“
tak si mě vem . . .
Láska má v sobě hodně bolesti
a stále přemýšlím proč. ST*
04.01.2018 18:17:50 | Šípková Růženka
:-) až na to přijdeš, Růženko, dej mi prosím Tě vědět, jo :-)? Děkujuuuu :-)!
05.01.2018 08:43:58 | Fany