Jediný týden
Anotace: Basen o poslednim tydnu, kdy jsem potkal neuveritelnou zenu, ktera musela zase odletet zpet domu do Cech.
Chci ten týden zas a znovu
Prožívat ho dokola
Slovo dalo k Tvému slovu
Světla kolem zhasnula
Hvězdy na nebi se ptaly
Co to mezi námi zářilo
A když naše ruce se spolu spjaly
V tu chvíli všechno sršelo
Pohledy se naše střetly
A já se v Tvých očích ztratil
Na rukou se chlupy zvedly
Rychle jsem Tě políbil
Je mi smutno, že tu nejsi
Co mám dělat teďka s tím
A tak se ptám: Drahá kde jsi
Pořád jen o Tobě sním
Na zádech hladím Tvé Lilie
Doufám v jejich symbol naděje
Jak Řekové věřili, v nás taky žije
Snad vítr ten čas samoty odvěje
Kvůli Tobě zase píšu básně
Snad Tě brzy neomrzí
Jsi má múza, je mi krásně
Píšu pro Tebe a nic mě nezadrží
Přečteno 419x
Tipy 1
Poslední tipující: Šípková Růženka
Komentáře (2)
Komentujících (2)