Anotace: Růžový věneček z vůně a rosy spí tiše v trávě pod ledem, ukolébavkou od rákosí brzy mě k tobě dovede...
Jarní tání
Růžový věneček z vůně a rosy
spí tiše v trávě pod ledem
ukolébavkou od rákosí
brzy mě k tobě dovede
Na nebi ospalé hvězdy svítí
a srdce taje jak v lesích led
Mléčná dráha se před rozlitím
zastaví na prahu němých vět
Růžový věneček unáší řeka
slunce ho líbá po cestě
kolik as trápení ještě ho čeká
než vrátí se zpátky k nevěstě
coby rosa
jsem nyni blahoskvouci
to diky Tobe, basnirko Svetlem nehasnoucim odena
07.01.2018 16:00:26 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Ó, to je krásné :)
07.01.2018 17:05:14 | Zamila
Neustale se zdokonalujici
barvoskvostne pisici Ctena
Oc krasnejsi cist Tva slova
jimiz jsem obohacena
S úctou
usmivajici se Lenka
07.01.2018 19:41:28 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA