Maska
Chci masku, která mě skryje
celému světu, všem lidem.
Vyslovit se, jak to jen těžké je
nikdy nedokážu to s klidem.
Chci ethanol, aby každý můj pocit
zabil už v samotnym jádru.
Nechci dál nechat hudbu lásky znít.
Nevím jestli to bez tebe zvládnu.
Chci masku, která skryje smutek.
V srdci zmatek v mozku prázdno,
každý by ode mne nejradši utek.
Nikdo už mi neřkne "dáš to!"
Chci rozeznat od pravdy lži,
ale je lehčí věřit iluzím než vidět
veškeré ty prázdné dny,
bez tebe. Nechci se za sebe stydět.
Přečteno 437x
Tipy 17
Poslední tipující: Ucitelskej, Semisek 48, Twinny14, Násó je učitel můj, Hůdy, Jort, Bludimíra, Frr, Zkurf, Kapka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)