Zívám tvé jméno
ráno do kafe
rtěnku jsem kousla schválně
tak nějak nas...ě
řasy v outfitu
černé mamby
v časáku podtržený nápis
"So Come Baby"
podpatky z křišťálu
lámu o svůj stín
kruhy v uších
jsou zase in
tričko s vodou
sepraný odstín džín
tvým nebem
peklem
vším....
Kett...dnes jsem si celý pouštěla Pink:) ach...moc moc se mi líbí Tvé nádherné verše...jako křišťálové zvonky, co rozcinkal lehounký vánek...*ST*
10.01.2018 18:36:04 | Anděl