Jednou přijde ta pravá
Anotace: Pro všechny co už nedoufají
Jednoho dne
se potkáte
a rty se zachvějí
Tak jako v mlze paprsek
tak jako krajka v peřeji..
Jednoho dne se potkáš s ní
oči se setkají
To srdce se náhle probudí
vydechneš potají..
Jednoho dne se setkáš s ním
Skousneš spodní ret
Nad dlaní přelétne stín..
Držet a nepouštět..
Jedno dne se potkáte
To přestane i vítr vát..
V lesích to náhle umlkne..
A slunce začne hřát..
Přečteno 511x
Tipy 14
Poslední tipující: Danger, Jan Urban, grázlík, Laika, Kapka, jitka.svobodova
Komentáře (5)
Komentujících (5)