Anotace: ...
Když pohledy se setkají
a tělem
blesk proletí
potají
a toužím spatřit Tě
podruhé
znovu znovu
věř, nejsem z kovu
a taji
na žhavém parapetu
v závanu Tvého stínu
při poslechu
klapotu na dlažbě
kde zanechala jsi
otisk
svého parfému…