ale vždyť bez lásky by bylo tak pěkně - jenom bysme jedli a spali a chodili do práce, hezky jeden den jako druhej, v zimě by byla kosa v létě vedro....hlavně žádný výkyvy... :)))
16.03.2007 09:10:00 | callowsick
...třeba žádná láska není. Jenom jsme se stali obětí nějaké davové sugesce.... ,-))
16.03.2007 07:17:00 | callowsick
Na skok do známých vod - patří k lidem, proto má někdy veskrze lidské vlastnosti. Ale bez ní to nejde...
20.02.2007 22:30:00 | muzikant
Když o tý lásce takto musíme přemýšlet, tak prostě je. Mezi námi. Hurá. Hurá. Hurá.
20.02.2007 20:41:00 | Gregy