Lehká motylí
zbavím
se pout já rozechvělá
hledám . . . a?
nenacházím . . .
n i k d y
nepřestanu toužím
po dotecích tvých . . .
já motýl hlídka bdělá kdy
s prvními lístky vstanu
vždy vyletím
v tom odlesku slunečním
všech odcházejících
zim . . .