:-) i Tobě, Akyšku, a nechť Tě provází síla, :-( hm, tedy to je asi k něčemu jinýmu :-)), tak ať Tě provází Tvá fantazie a není příliš víkendově unavená :-))! A díky za přání :-)!
Moc pěkné, být tak uvnitř radostného cíle, vždy je však potřeba nejdříve ten cíl začít uskutečňovat od samotného kořene.
Ovšem i to je obtížné, a tak mi lidé nejraději jen sníme a já jsem jedním z nich :-D :-).