Stále stejná žena
jdu bosá i v kalužích
i po střepech i po růžích
i zimou i létem . . .
světem s t á l e
okouzlená . . .
Jsi si jistá, že je to okouzlení? Není v tom spíš nějaká návyková látka? :o)))
I když ta "látka" na obrázku by asi byla silně návyková...
15.01.2018 00:45:30 | Koblížek
:-( Koblížku, Koblížku, z čeho Ty mě to jenom podezíráš :-(, ale jo, máš vlastně pravdu - život je přece děsně návykovej, tak já se přiznávám :-))! Díky za veselý komentík a jsem ráda, že se Ti děvče líbí, ač kolem toho děláš okolky :-))!
16.01.2018 07:19:20 | Fany