Keď si v noci
nahé ramená chladíme
sami hladíme
a na seba
hľadíme
Každý sám
päť metrov od seba
oči dokorán
dnes a zajtra zas
čakáme
Kedy prídeš
slová už netreba
stačí keď zaklopeš
na chvíľu rozplynúť sa
necháme
Vieš že
po ginu
chci Tě
líbat
jen zeď dělila nás
slyšel jsem jak dýcháš
byl mlžný zimní čas
pár panáků ginu
zrudlas v obličeji
popřáli jsme si štěstí
zas sami se uzavřeli
příště snad odváží se jeden z nás
18.01.2018 01:43:40 | Eru Alonnar