Rozpustilá pohádka
. . . to jednou
takhle znenadání
jeho něžné usínání
zůstalo mi
na rtech mých
až . . .
až?
až do rána . . .
jenom vánek dých´ . . . a?
co bylo pak? propána!
pak?
přece beze mne
už nikdy
nešlo
spát . . .
ach, tak
za to můžou zrcadla...
17.01.2018 12:26:50 | enigman
:-( za všechno! můžou zrcadla :-(, nechápu, proč je ještě doma mám :-( :-)! Hezké díky posílám Ti a taky hezký den :-)!
18.01.2018 05:49:10 | Fany