Šťavnatost jara
už cítím vát
písnička stará
nedá mi spát
bílým kvítkům v keři věřím
zelenavým lístkům svěřím
za svou láskou poletím
vzpomínkovým dojetím
ulehnu do trávy kosené
miláček můj mě tam dožene
v blaženém jaru
na vonnou trávu
usednem jako kdysi
tam spolu za převisy
opilá vůní sena
budu zas jeho žena...
Zatím sníh se tiše snáší z nebe
bíle zahaluje zemi... zebe
a mě šťastně hřeje, že mám tebe,
lásko...
Taky se těším na jaro, i když dnes jsem se probudila
a vše je zahaleno bílou peřinou. Perinbabka se raduje. ST*
18.01.2018 06:17:36 | Šípková Růženka