Čekání na lásku
někdy
je lépe méně
než-li více
a zavřela okenice . . .
přesto doufala v skrytu
svého tichého bytu
že někdy . . . snad . . . už příště?
přiletí láska k ní
ze zimoviště
citů . . .
někdy
je lépe méně
než-li nic
opřel se vítr do okenic . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
To je moc hezký Fanóšku✴
Za to zimoviště citů píšu 1✴
21.01.2018 18:37:30 | Akyš
:-) tak Akyšku, ještěže tak, kdyby to bylo za 5 :-(, tak by šla radši něco uvařit :-))! Díky moc :-)!
23.01.2018 05:34:16 | Fany