Ještě jednou
mi napiš báseň
třeba o nocích
pod hvězdami
o naději a touze
co rozprostře se
v každém z nás
Ještě jednou napiš
o lásce mezi námi
slova tak něžná
jak konečky mých prstů
co k ránu dotknou se
Tvých řas
slyšíš ... básníku ... piš ... jak umíš ... a znáš ... jen ty ... úsměv.z
22.01.2018 13:51:51 | zdenka
...báseň jako jezerní sen leknínu*ST*Jsem rád, Nikorinko,žes zase přišla-po špičkách,jak je Tvým zvykem****:-) :-D*
22.01.2018 00:54:22 | Frr