Anotace: Na andělíčky, budeme si hrát, Mávat křídly, Ze závějí nevstávat, Nechat plynout čas, Vnímat ticho, Rozechvělé struny v nás, Jsi zpátky, V plamenu svíce, co nikdy neshoří, Jsi zpátky, Stojíme u dveří...
Já nebudu nikdy sám
Dlouhý film si promítám
Za zavřenými víčky
S plamínkem svíčky
Proudu snění
Rád se poddávám
Láska a klid jsou v nás
V polibcích je souhra krás
Zas vláčné jsou tvé rty
Když šeptáš
Můj svět jsi pouze ty
Jsi zpátky
Náhle jako bílý sníh
Co vykouzlí úsměv dětí
Když jedou na saních
Jsi zpátky
V náručí mé
Tvou vůni v sobě mám
Mýdlo, vůni lesa
Rozpoznám
Já nebudu nikdy stár
Budu věčně živ a zdráv
Vírou je mi snílků ráj
Tam s tebou krásně je mi
Přísahám
Jsi zpátky
Na andělíčky
Budeme si hrát
Mávat křídly
Ze závěji nevstávat
Nechat plynout čas
Vnímat ticho
A rozechvělé struny v nás
Jsi zpátky
V plamenu svíčky
Co nikdy neshoří
Jsi zpátky
Stojíme u dveří
Kde ruku svou na kliku mi dáš
A s úsměvem
Nový příběh otvíráš
Jsi zpátky
(Hanuš Šparlinek, 24.1.2018)