Zlomils mě
Anotace: Tato báseň je inspirovaná Četníky z Luhačovic, díl Dražba. Navazuje na báseň Znala jsem chlapce, už to bude sto let.
Sbírka:
Příběhy vetkané do básní
Až odejdu a schovám se tam za tou řekou
Rozplynu se v tom jezeře za horami, lesy
Budu volat
Kde jsi?
Až za oceánem, chladným vánkem
Budu kopat hroby
Pod sílou tvé lásky, za tou cestou dalekou
Usnu tvrdým spánkem
Tak jdi a nehledej mě víc
Budeš jen odezvou mé zloby
Zrada
A nezbylo nic, nic
Tvých modrých očích hluboké vody
Tvých hlasů šíleného slova svody
Mého zblázněného těla dech
A přání skoná na křídlech
Jen trochu lásky jsem si přál
Maličko citu
Něhy
Vášně
A ty sis se mnou jen hrál
Pohřbil jsem svoje city
A každý zakopal zvlášť
Tak sbohem a příště mě někdo prašť
Přečteno 579x
Tipy 4
Poslední tipující: Spadlá z nebe, AngelLia31, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (3)