...
Jsi pro mne energie
Světlo na konci tunelu.
Jsi pro mne nesmrtelnost
se kterou se lépe žije.
S tebou trable rozemelu.
Naše souznění září, jak žije
možná je to troufalost,
ale cítím, že správné to je.
Přečteno 434x
Tipy 5
Poslední tipující: kudlankaW, mkinka, Dávid, Kapka
Komentáře (0)