rozum a cit
parkem kráčela žena
naproti ní šli dva muži
zavěšení do sebe
v očích ženy se zračil úsměv
úsměv Mony Lisy
.
.
.
stále ještě zní mezi skalami
ozvěna
nesena údolím
... jen já vím
jak voní hlína
čerstvě nakypřená ...
věčný prameni
skrytý v kameni
muž a žena
Přečteno 658x
Tipy 32
Poslední tipující: Aiury, Nikita44, Stavák, jitoush, Pamína, Laika, Fany, Kubíno, Anděl, Jort, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)