Věčný boj
Věčný boj
Čas odvál příběh Jeho a Jí,
údery hodin ho zkracují,
poslední kousky už zbývají,
probleskneš v duši mu potají.
„Rozum“ vládne tělem,
jiné myšlenky připravil,
Srdce v boji s citem,
past krutou nastaví.
Pohledy zpět jakoby zrcadla nastaví,
mlha v nich jen pár chvilek s Ní odhalí.
Bojím se podívat, co ještě dovolí,
,
chce aby trpěl se svou iluzí.
Čas Jeho touhy snad zahojí,
znavená myšlenka, že vše přebolí.
Láska našla svůj cíl, oba tak trpí.
Komentáře (0)