Věřila všemu
co jsem kdy řekl
naše láska
nepotřebovala
důkazy
svět nás míjel
a my se topili
jeden v druhém
ve snaze
pochytat
všechnu zář
všedních dní
kdy jsme dýchali
vzduch
prosycený láskou
jednoho dne
znehybněla …
vydala se
cestou do slunce
pryč z pramene
živé vody
beze mne
jenom jednou
a rozděleni
navždy
nepřestávám ji hledat
v ranním úsvitu
v západu slunce
v palčivé horkosti
plamenů ticha
uprostřed
samoty
pohlcený
v zákoutí
vzpomínek
Vím, co bys řekla: Neboj, bude líp