Anotace: nenech se zmýlit...
Buď mi deštěm
jemným a vlahým
padající v krůpějích
na zemi
rozpukanou žárem
buď silou co sytí
životem
meandrům řek
nížinám
prahnoucím vydat plodnost země
buď očistnou vodou
přicházejíc z nebe
by smyla
prach
dusící dlaně listoví
buď plnou nádobou
tišící žízeň
zbloudilým poutníkům
nesoucím poselství
o plnosti…
buď mi vším, co očekávám a také buď mi i tím, co neočekávám... :-)
11.02.2018 21:44:38 | zelená víla
povznášející...někdy ovšem můžeme být zaskočeni i sami sebou :)
děkuji moc Evi
14.02.2018 10:45:33 | Malá mořská víla
úchvatné a strhujícím způsobem krásně vyjádřeno
02.02.2018 15:35:05 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA