Anotace: Stále ve mě bloudíš dál, Ty jsi moje volání, S tebou tu stojím, V proudech krasosmutnění, Jsi můj motýl, co nikdy neumírá, když mrazivá je zima...
Stále ve mně
Bloudíš dál
Ten hlas
Nad ránem slýchám
Ta souhra krás
Brání mi spát
A štěstí prožívat
Každý z nás
Jednou se spálil
Lásku i cit
V sobě zabil
Ale ty jsi jiná
Tak zamilovaná
Já to vím
Stále ve mně
Bloudíš dál
Ty jsi všechno
Co tu prožívám
Tam uvnitř
Čas tě nezměnil
Odtud tóny písní
Pramení
Ty jsi moje mámení
Ty máš stejný zranění
Stále ve mně
Bloudíš dál
Ty jsi moje volání
S tebou tu stojím
V proudech krasosmutnění
Jsi můj motýl
Co nikdy neumírá
Když mrazivá je zima
Já to vím
Já tě neopustím
Ty jsi moje mámení
Ty máš stejný zranění
Stejný jako Já
(Hanuš Šparlinek, 2.2.2018)