Co když?
Anotace: Tak trochu inspirace od Vlasty Redla
Co když je jen hloupá?
Nechci být její pán ,
moje srdce stále doufá.
Jsem tak sám…
Co když je taky sama?
Jako ta liška a džbán,
co jsi mi vlastně dala?
Pořád jsem sám…
Co když se směje?
Své srdce Ti dám,
a to mě hřeje.
Jsem tak rád, že tě mám.
B*B*
Přečteno 418x
Tipy 1
Poslední tipující: její alter ego
Komentáře (2)
Komentujících (2)