Volám pozdrav Slunci,
měj mě ve své moci
ve své záři denní.
Zpívám píseň Vánku,
slíbej mi mou stránku
nekonečného snění.
Šeptám slova Noci,
"přijď už ke mně přeci"
se svým milým chtěním.
Růženko.....moc krásné. Chyběla jsi tu....**ST**
07.02.2018 18:31:58 | Anděl
Andělko milá, byla jsem zase na výletě. Ale jsem zpět mezi Vámi a je mi tu moc dobře. Děkuji za milé přátele.
07.02.2018 18:41:56 | Šípková Růženka
krásné
něžné
citlivé
:-)
07.02.2018 13:07:28 | piťura
Děkuji Pitko.
Je to takové,
jaký jsi ty sám.
Proto to tak vidíš.
07.02.2018 16:50:46 | Šípková Růženka